Jeg er ikke på ferie i Thailand

Det kan virke som om mange tror jeg er på ferie i Thailand. At jeg skal utforske byen Bangkok og se meg rundt litt i disse dagene før den store dagen. Da må jeg skuffe dere.

Jeg er her av én grunn. Ett eneste mål har jeg med denne reisen. Ingenting annet. Og ingenting skal få ødelegge for at jeg når det målet. Det er bare så vidt at jeg tør å krysse veien over til kjøpesenteret. Tenk hvis jeg blir påkjørt? Nei, her tar jeg ingen sjanser.

Og hvordan skulle jeg egentlig klare å få noe som helst utbytte av å bevege meg rundt i Bangkok nå? Da tror jeg ikke du helt forstår min sinnsstemning.

I går hadde jeg min største utflukt, helt til kjøpesenteret over veien. Jeg spiste en stor porsjon sashimi, mitt siste ordentlige måltid før faste og operasjon. Inne på kjøpesenteret hadde de satt opp et marked med boder, og jeg kjøpte to skjørt og to nattkjoler. Så provianterte jeg på Tesco og gikk tilbake til hotellet. Mer enn nok utflukt for meg.Men bare det å bevege seg rundt på et kjøpesenter i Bangkok er en helt egen opplevelse. Alle luktene, av mat og ja? Noe annet. Syntetiske stoffer sikkert. Uansett så var dette en opplevelse i seg selv. Jeg trenger egentlig ikke noe mer. For jeg har bare ett mål.

I dag har jeg begynt fasten min. Ingen fast føde, ingen melkeprodukter, ingenting annet enn helt klar væske. Jeg kan drikke brus, klar buljong, te og kaffe, og fruktjuice uten fruktkjøtt. Nå er klokken 14, og jeg begynner å merke sulten komme snikende. Det blir tøft, men det skal gå fint. Med målet i sikte så greier jeg hva som helst.

Formiddagen i dag tilbrakte jeg ved og i bassenget. Fikk luftet mine myggspiste ben, men sol var det ikke. Litt ferie skal jeg jo ha, det er sant. Men det blir neppe mye mer bading på meg fremover, for når jeg blir utmattet av sult er det neppe særlig fristende å bevege seg ned til bassengområdet. Eller, jeg blir jo sikkert slank og fin i badedrakt da. Kanskje det blir en liten tur til i ettermiddag, men neppe i morgen.

For fra i morgen ettermiddag begynner den store moroa med tarmrens. Til akkurat dét gleder jeg meg ikke, men jeg gruer meg ikke heller. Premien er så vanvittig stor at jeg ville gjort hva som helst.

Dette er livet mitt her i Bangkok, Thailand nå. Ingenting mer. Jeg er ikke på ferie, jeg skal ikke se byen, jeg skal ikke utforske stedet. Jeg skal knapt smake maten. Men det gjør ingenting. Turist i Thailand skal jeg være ved en helt annen anledning.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia B

Mia B

37, Oslo

Voksen transkvinne som er mitt i forvandlingen til å bli den kvinnen jeg har brukt hele livet på å fornekte. På denne bloggen kan du følge min prosess og forvandling, få ta del i noe av mitt tidligere liv, og høre om noen av de utfordringene jeg møter på veien.

Kategorier

Arkiv

hits