Clear Liquid Diet

Det er søndag, og klokken er blitt fem på ettermiddagen her i Bangkok. Det er tid for å begynne med lakserende medikamenter. Fra nå vil jeg være strandet på hotellrommet frem til jeg blir hentet av klinikkens sjåfør kl. 13 på tirsdag. Det kan bli noen lange timer. Verst blir det i morgen, med Swiff på menyen.Siden lørdag morgen har jeg vært på en diett hvor jeg kun kan få i meg klar væske. Under operasjonen må det nemlig ikke være noe igjen i verken mage eller tarm. En ting er risiko for oppkast under narkosen, men etter operasjonen vil jeg heller ikke være i stand til å gå på do på én uke. Det kan derfor ikke være noen ting igjen i fordøyelsessystemet mitt i det jeg trilles inn på operasjonssalen på tirsdag. Etter operasjonen fortsetter dietten, men da kan jeg også få i meg mat som kremet suppe - det som kalles en "full liquid diet".

Merkelig nok er jeg ikke spesielt sulten. Eller kanskje ikke så merkelig allikevel, med all den brusen, teen og buljongen jeg har fått i meg så har jeg vel dekket dagsbehovet for kalorier allikevel. Men må si at den sjokoladen jeg har hamstret til rekonvalesensen, den fristet!

I dag tidlig regnet det her i Bangkok. Det betyr at temperaturen har vært veldig behagelig i dag, og overskyet vær skader ikke for en blek nordboer som ikke er her for å se sola uansett.Jeg har fått tilbragt litt tid ute ved bassengområdet, og er i gang med utkast til et par nye låter som jeg forhåpentlig vis orker å jobbe videre med i tiden etter operasjonen når jeg blir sengeliggende uansett.

Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt, og humøret mitt er upåklagelig. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye!

Da setter jeg i gang! 

4 kommentarer

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.11:52

Jeg ønsker deg en fin Søndag :-)

Mia B

08.01.2017 kl.15:46

Victoria Larsen: Haha, jo takk for det! Jeg har det egentlig helt strålende i dag :) Er blitt kveld her nå da...

Juni

08.01.2017 kl.12:46

Har nettopp begynt å se litt på bloggen din, og jeg må virkelig si at jeg beundrer din styrke til å stå frem. Jeg synes det er utrolig trist at folk lever med en så stor "løgn" store deler av livet, kan ikke forestille meg hvor vanskelig det har vært!

Håper brikkene faller på plass i livet ditt nå som du har kommet deg så langt i prosessen, og at alt går bra med operasjonen!

Du er vakker og utrolig sterk ! <3

Mange klemmer fra meg

Mia B

08.01.2017 kl.15:49

Juni: Tusen takk :) Det krever refleksjon og mot å finne seg selv for alle og enhver, jeg føler heldigvis at jeg er godt på vei. Å slippe å leve på en løgn er i alle fall helt fantastisk! Stor klem fra Mia <3

Skriv en ny kommentar

Mia B

Mia B

37, Oslo

Voksen transkvinne som er mitt i forvandlingen til å bli den kvinnen jeg har brukt hele livet på å fornekte. På denne bloggen kan du følge min prosess og forvandling, få ta del i noe av mitt tidligere liv, og høre om noen av de utfordringene jeg møter på veien.

Kategorier

Arkiv

hits