Kvinne uten penis...

Nå er det knappe fem timer igjen til jeg skal legges i narkose, og til min penis og mine testikler skal forvandles til noe jeg kan leve med.

Dette er noe jeg har ventet på så lenge jeg kan huske. Det første jeg minnes av min kjønnsdysfori, er at jeg ikke forstod hvorfor jeg skulle være født med penis. Da var jeg kanskje 5 år. Jeg ville være jente. Jeg ville ikke ha penis. I barndommen drømte jeg om å skjære den av. Om en eller annen operasjon som jeg den gang ikke hadde peiling på at faktisk eksisterer.

Men med årene så ble det umulig for meg å lengte etter noe jeg trodde jeg aldri kunne få.  Jeg fortrengte det hele og fortalte meg selv at jeg bare har en slags fetish for å kle meg i kvinneklær. Men dette var jo ikke meg! En mann i kvinneklær. Så det ble hemmeligholdt i det lengste. Jeg følte meg aldri hjemme i kroppen min, men jeg var flink til å gjøre det beste ut av situasjonen og forsøkte å leve med det så godt jeg kunne.

I dag skal jeg endelig få oppleve det jeg har drømt om i et helt liv. Det jeg trodde ikke var mulig.

Du har kanskje sett en illustrert video på youtube eller lest om hvordan dette inngrepet gjøres hjemme i Norge. Metoden som brukes her i Thailand er noe annerledes enn det som gjøres i Europa. Det er selvsagt svært vanskelig å sammenligne hvilken metode som gir det beste resultatet, men både utseendemessig, følelsesmessig og når det gjelder dybde, så mener mange at den Thailandske metoden gir et bedre resultat.

I alle tilfelle så var det aldri noe valg for meg å gjøre dette i Norge. Jeg kan ikke legge livet mitt i hendene på Rikshospitalets maktsyke hender. Ja, for det er snakk om livet mitt. Livskvaliteten jeg behøver for å kunne fungere i samfunnet, for å kunne være et nyttig og produktivt menneske som forsørger meg selv og tar vare på de rundt meg.

Etter den behandlingen jeg har fått i det norske helsevesenet hittil i mitt liv, så er jeg sannelig ikke sikker på om jeg ville valgt å gjøre dette i Norge uansett om jeg fikk muligheten. Jeg har faktisk mer tiltro til en kirurg hvis jobb er avhengig av hans gode rykte og renommé. En som ikke har arbeidsmiljølovens oppsigelsesvern i ryggen, en som utfører minst 3 ganger så mange operasjoner i året som Rikshospitalets kirurg.

Her i Thailand føler jeg meg i trygge hender. Jeg er overhodet ikke bekymret over kunnskapen og dedikasjonen til Dr. Chettawut og hans team. Ja, komplikasjoner kan oppstå, som ved alle operasjoner. Men den største faren for komplikasjoner ved denne typen kirurgi, det er i etterkant. Og da skyldes det gjerne dårlig etteromsorg, noe som er aller mest opp til meg selv. Det er min jobb å følge kirurgens og sykepleiernes anbefalte rutiner for egenstell. Det må jeg gjøre resten av livet. Og det skal være en glede.

I ukene fremover skal jeg lære å blokke, det vil si sørge for å holde min vagina åpen slik at den ikke gror igjen. Jeg skal for første gang i mitt liv få lov til å tisse slik jeg alltid har drømt om. Uten penis. Det gleder jeg meg veldig til.

Dagen i dag er og blir den største dagen i mitt liv. Dette er dagen jeg skal bli kvinne uten penis.

12 kommentarer

Gry Faia

10.01.2017 kl.06:08

Masse lykke til og stor klem :)

Mia B

10.01.2017 kl.06:28

Gry Faia: Tusen takk, kjære Gry <3

Christine

10.01.2017 kl.19:21

Gratulerer med å endelig bli riktig på alle mulige måter. :) Herregud så mye følelser du kommer til å få i fleisen når det endelig synker inn at det er flatt der nede. Endelig er det slik det skulle ha vært fra begynnelsen av. :)

Mia B

12.01.2017 kl.10:54

Christine: Å jeg vet... Jeg har jo ikke sett det enda, bare vet at det er flatt der... Som jeg gleder meg til å få se neste tirsdag! Selv om det sikkert ser passe kjøttkake ut, så er det ingen penis eller baller!!

Maya

10.01.2017 kl.21:14

I have kinda become a tiny believer. So let me for the first time ever pray for that it goes as planned and you are well <3 Maya

Mia B

12.01.2017 kl.10:55

Maya: Thanks Maya, no complications with the surgery so far. But will not see the final result before we remove the vaginal packing next Tuesday.

Alishia

11.01.2017 kl.00:01

A big congratolation to you Mia . I can tell you i can feel how Happy you are right now , take care and enjoy 💗

Mia B

12.01.2017 kl.11:07

Alishia: Thank you Alishia! Looking forward to see you when I get home!

Frida Haslund

11.01.2017 kl.12:24

Ta det rolig, et skritt av gangen

Tenker på deg og ønsker deg alt vel.

Spennende å lese om dine tanker

Jeg synes du er modig.

Si fra når du trenger hjelp når du kommer hjem

Mia B

12.01.2017 kl.11:08

Frida Haslund: Tusen takk for det, Frida. Mulig jeg trenger flyttehjelp siden jeg ikke har noe sted å bo... :P

Lena

11.01.2017 kl.22:58

Jeg kom over bloggen din for noen dager siden og jeg har vært så spent på hvordan dette går!

Jeg er storesøster til en gutt (8) som har slitt med kjønnsforvirring siden veldig ung alder. Derfor er dette noe jeg er oppriktig opptatt av og jeg håper alt gikk knirkefritt under operasjonen din!

Gleder meg til å følge med på fortsettelsen ☺️ Masse god bedring!

Mia B

12.01.2017 kl.11:11

Lena: Tusen takk for det, Lena. Operasjonen gikk som den skulle og jeg er lykkeligere enn noen sinne. Håper din lillebror får den hjelpen han trenger til å kunne leve som seg selv. Jeg unner ingen å bruke over 30 år på å finne seg selv og tørre å leve det livet man bare har drømt om før. Men nå er det bare å se fremover! :)

Skriv en ny kommentar

Mia B

Mia B

37, Oslo

Voksen transkvinne som er mitt i forvandlingen til å bli den kvinnen jeg har brukt hele livet på å fornekte. På denne bloggen kan du følge min prosess og forvandling, få ta del i noe av mitt tidligere liv, og høre om noen av de utfordringene jeg møter på veien.

Kategorier

Arkiv

hits